vigtigt nyt.
Overskrift 1

Hej alle...

Ikke mere dans i denne sæson pga. virussen, jeg regner med at vi starter op igen til september, men nærmere info følger. Tak for denne sæson til alle danserne, både gamle og nye, håber at se jer igen. kh. Lena.

Overskrift 1
Hej alle, vil lige sige at vi har fået nyt danse sted da vi ikke længere kan være i de gamle lokaler i Vindeby. Vi starter derfor nye hold op i Horslunde på " Saften " , ved busterminalen, for dem der måske ikke lige er så kendte i byen :-)  opstart d 4 september, kl 18.30, hvor både øvede og nybegyndere mødes så vi kan se hvor mange vi kan samle :-)

vel mødt.
Overskrift 1
Westerntema fest🤩
Lørdag d. 6 okt. 2018 Kl 18.00 på Bjælkehovedvej 25, 4913 Horslunde .
Levende musik af Texas Jack og hans far. 
Underholdning og mad/kaffe 250 kr.

    Tilmelding senest d. 20 sept og betaling senest d. 1 okt. Ring på tlf 24 49 31 03 eller skriv på mail                                    l-joergensen@mail.dk for tilmelding og oplysning om betaling. Vi har plads til 65 spisegæster, så skynd jer at tilmelde. 🤗
Overskrift 1

En stor tak til alle jer der mødte op og dansede til mølledagen 2015, det var  helt fantastisk.. det er flere år siden vi sidst var så mange, og så var der endda 5 der ikke kunne være med.. skønt, det går jo godt og grundigt fremad igen.🤩

Det var også nyt at vi i år havde både et begynderhold - et blandet hold af gamle og nye og så selvfølgelig de gamle, hehe.  Det gik bare så godt. Håber vi ses igen alle sammen til september til en ny "kamp"

Hilsen jeres "slavepisker"

Overskrift 1

HOLD DA OP...

Vi havde en fantastisk aften da vi afholdte sæsonafslutning.. det var rigtig sjovt, og det gik rigtig rigtig godt...

Tusind tak for den fine gave jeg fik af alle jer dansere.. man bliver så rørt over at i tænker på sådan noget.🙂

Jeg håber at se alle igen når den nye sæson starter..

begyndere starter torsdag d. 3 sept. 2015 kl. 19.00

øvede starter onsdag d. 2 setp. 2015  kl. 18.30

lidt westernstemning på bordene..
Sæsonafslutning

Hejsa...

Vi holder "afdansningsbal" fredag d. 29 maj 2015.

Her vil de to hold vise lidt af det vi har danset i denne sæson..

Der startes kl 18.00 med en buffét  til 125 kr. for dem som ønsker at spise først-  vil man ikke spise er entréen 30 kr. v. indgang efter kl. 19.30 for ikke spisegæster, men tilmelding er alligevel  nødvendig, da der er begrænset plads.

Vi  satser på at starte dansen kl. ca. 20.00.

tilmelding senest d. 22 maj. på tlf. 24493103 eller på mail. l-joergensen@mail.dk. ell. under kontakt.

julehilsen

En julehilsen til begge mine hold, vi havde "samdans" tirsdag d. 16 dec. fordi der var en del aflysninger af forskellige årsager på begge hold de andre dage.. derfor slog vi os sammen og havde en sjov danseaften.. samtidig vil jeg sige en stor tak for opmærksomheden fra "onsdagsholdet" - det varmer ens gamle hjerte🤭


Rigtig glædelig jul alle sammen, vi ses i det nye år til nye udfordringer.

ny sæson for linedance---

hej igen...😀   sæson: 2014/2015

ja, så starter det gamle hold igen op.. denne gang starter vi tirsdag d. 2 sept. kl. 18.30   mvh. Lena Jørgensen.
Samtidig vil jeg gerne sige tak for den sæson der er gået.. det var som altid både sjovt og hyggeligt, og mange tak for opmærksomheden ved vores afslutning.

mvh Lena Jørgensen.


OBS...  vi har lavet dansedagen om til om onsdagen.. stadig kl. 18.30 - 20-30

D. 04-05-2013 i Købelev kirke. Tusind tak for alle de hilsner vi har fået i anledning af vores bryllup.
En kanon god dag på Reventlowmarkedet..
2012

Hold da op.. det var en fantastisk dag med linedancerne på Reventlowmarkedet.. (med tanken om hvor "galt" tingene gik til mølledagen ) -det der bare skulle have været en slags underholdning i 1½ time hvor alle var velkomne til at danse med, ja.. det blev til næsten en times opvisning i stedet for. Faktisk gik det så godt at vi blev bedt om at fortsætte lidt længere da vi trak en masse mennesker ind i teltet.. succeen blev fuldendt da vi fik lidt "reklame" senere i det store telt hvor vi var inde og se Fede Finn og funny boyz.. vi var nogle stykker fra holdet der sad sammen, og da de spillede den sidste gik vi spontant ud og dansede.. det syntes Bandet var sjovt og publikum var med også. - så selvom vi ikke er nogle af dem der går op i at være med på alt det nye indenfor linedance så er vi til gengæld nogle der har det fantastisk sjovt sammen. - så kom alle jer der tænker på at ville gå til linedance.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Charlotte Jensen | Svar 03.08.2016 19:27

Hej. Jeg vil gerne høre om hvornår I starter op efter sommerferien?
Hilsen Charlotte Jensen

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.08 | 23:34

Hejsa.. tak for din mail.. Vi bor på Lolland, nær Nakskov, så det bliver nok lidt for langt at køre. Håber i finder nogle andre nær jer.
mvh. Lena Jørgensen.

...
19.08 | 01:42

Hej. Jeg skal afholde polterabend for min søster i Kolding-området. Kan ikke se hvor I holder til, er det muligt at I kan køre til Kolding? Mvh Anne

...
03.08 | 19:27

Hej. Jeg vil gerne høre om hvornår I starter op efter sommerferien?
Hilsen Charlotte Jensen

...
30.07 | 17:48

Hej Maiken...
Vi tager desværre ikke så langt væk og laver workshops.. men prøv en af klubberne i nærheden af kbh og omegn. Held og lykke. mvh Lena Jørgensen.

...
Du kan lide denne side